GiraffenklasWelkom in de Giraffenklas! 


Snoezelen in de klas
Het nieuwe taalthema gaat over snoezelen. Snoezelen is een samentrekking van doezelen (tot rust komen) en snuffelen (zintuigen inschakelen). Tijdens het snoezelen gaan we ons dus ontspannen.

Hoekenwerk met het derde leerjaar
In het hoekenwerk speelden we het spel 'Concept', bouwden we constructies met Knex, maakten we samen een verhaal met behulp van verteldobbelstenen, lazen we elkaar voor met verschillende gekke stemmen en nog zo veel meer! 


Griezeldag
Vandaag maakten we met de hele klas een griezelige TikTok. 
Dag van de jeugdbewegingWeek van het bos
Naar aanleiding van 'week van het bos' gingen we naar het Rivierenhof. Onderweg onderzochten we stoepplantjes. Aangekomen in het bos, volbrachten de leerlingen enkele opdrachten. 
Op uitstap naar het Rivierenhof
Op deze uitstap leerden we meer over het boerenleven.
Info-avond


De juiste link naar de blog: http://bsdetrampoline.blogspot.com/

Juf Kimber (zorgjuf) stelt zich voor:


De eerste schooldag

Vandaag zagen we elkaar weer terug. Wat een verrassing dat juf Lien plots terug voor de klas stond. Het vierde leerjaar telt dit jaar 20 leerlingen. We stelden samen klasafspraken op, deden een aangename babbel, speelden spelletjes en maakten onze eigen bladwijzer.
3 opmerkingen:

  1. ik dacht de hele tijd dat ik noch in het 3de zat maar wanner komt bingel

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Reacties
    1. ik was de hele tijd bij de panda klas inplaats van deze klas en bingel is ins waar onze juf taken klaar zet die wij moeten manken en we heben en wachtwoord en onze nummers en onze school code nodeg om te inlogen

      Verwijderen