Pandaklas

Welkom in de pandaklas! 

Welkom op de blog van het derde leerjaar.
Ontdek hieronder al onze activiteiten en uitstappen.______________________________________

Het seizoenenspel

Tijdens de lessen wereldori├źntatie speelden we op de chromebooks het seizoenenspel. Enkele leerlingen vroegen mij om de link op de blog te posten zodat ze dit thuis ook kunnen spelen. Bij deze: https://api.wouw.be/webapps/3624-ab3bdc7b32179653e2b5f96efdd90053/index.html?v=1606417285961&GameMode=moment 

______________________________________

Hoekenwerk met de giraffenklas

Woensdag 25 november deden we voor de eerste keer een hoekenwerk samen met het vierde leerjaar (de giraffenklas). De twee klassen werden door elkaar geschud en hieruit kwamen groepjes waar zowel leerlingen van de pandaklas als leerlingen van de giraffenklas in zaten. Het was enorm fijn om op deze manier de kinderen van L4 beter te leren kennen. 

In het hoekenwerk speelden we het spel 'Concept', bouwden we constructies met Knex, maakten we samen een verhaal met behulp van verteldobbelstenen, lazen we elkaar voor met verschillende gekke stemmen en nog zo veel meer! 

Het was een enorm fijne ervaring voor de leerlingen maar zeker ook voor de juffen. We waren aangenaam verrast om te zien hoe goed de leerlingen samenwerkten met elkaar. Dit is iets wat in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar is. 


______________________________________

Fijn griezelfeest!!


Vrijdag voor de herfstvakantie was het griezeldag op onze school. We verkleedde ons in allerlei enge wezens, deden de grote griezelquiz en keken daarna naar een griezelfilm met wat lekkers.


______________________________________

Fietsklas: stuurvaardigheden

Op maandag 19 oktober gingen we op uitstap naar Park Spoor Noord om onze stuurvaardigheid te testen. We werden verdeeld in 2 groepen. In groep 1 volgden we een parcours met onze fiets. We leerden om over onze schouder te kijken, te slalommen, onze arm uitsteken, over een oneffen terrein te rijden en onvoorzien te remmen. In groep 2 deden we allerlei spelletjes vanop de fiets. Het was een erg leerrijke dag!
ik
______________________________________

Uitstap: zintuigentocht 

Op dinsdag 6 oktober zijn wij naar het Rivierenhof gegaan voor een zintuigentocht. We leerden hier wie de echte zintuigkampioenen zijn van het bos en gingen dan op pad om te ontdekken of wij deze konden evenaren. Wat een leuke uitstap!______________________________________

Hoekenwerk 

Op 15 september deden we ons allereerste hoekenwerk. In dit hoekenwerk hebben wij de maaltafels geoefend, de leeskring ontdekt en getallen tot 100 op het Smartboard geoefend. Op www.computermeester.be vind je allerlei leuke spelletjes om te oefenen.

______________________________________

Digitale infoavond

Beste ouder(s),
Door de huidige corona-maatregelen is het niet mogelijk om een infoavond in de klas te laten doorgaan. Hierdoor zijn wij dan ook genoodzaakt om deze online te organiseren. Hierna vindt u het filmpje met alle informatie over de klasafspraken en de werking in het derde leerjaar.

Uw kind zal op vrijdag 04/09 de handouts van de PowerPoint meekrijgen zodat u alle informatie thuis nog eens rustig kan nalezen. 2 opmerkingen:

 1. he hoezo ik dacht dat we alleen les kreegen van juf lien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. FINANCIAL AGENT LIMITED provides a full financial planning service to both the commercial and domestic markets. At IQ FINANCE PLC we believe that financial planning is about two things: creating wealth and protecting wealth. These two objectives are at the heart of everything we do. And, as a member of FINANCIAL AGENT LIMITED Services, we give you a small-company service but with a large-company set up – the best of both worlds.  
  You are at liberty to engage our leased facilities into trade programs as well as in signature project(s) such as Aviation, Agriculture, Petroleum, Telecommunication, construction of Dams, Bridges and any other turnkey project(s) etc. Our terms and Conditions are reasonable. 
  Leasing Price : 6%+2%
  Buying Price: 38%+2%

  Contact us for more details on our terms and procedure of transaction.

  NAME  :Jason Edward
  EMAIL :financialagentltd@gmail.com
  SKYPE :financialagentltd@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen